KONFIRMAND 2020

Vi vill att konfirmanderna på Åh skall få leva i en skapande, varm och kärleksfull miljö. Närheten till havet och vacker natur hjälper till med detta. En kyrka fylld med liv, glädje och lovsång likaså. Vi är många ledare runt konfirmanderna som är glada över dem, ber för dem och för dem djupare in i den kristna tron. 

Ladda ner broschyr….
Konfirmation 2020 inbjudan

Åh-släkterna
Att läsa på Åh skiljer sig något från hur konfirmationsläsning vanligtvis brukar se ut i en allmän församling. Läsningen är uppdelad på tre lägerperioder.

En konfirmandgrupp kallas ”släkt” och varje släkt indelas i tre ”familjer”. I varje familj finns det två ”föräldrar”, som är mogna kristna ungdomar med ledaransvar. Just detta är unikt för Åh. Många har beskrivit det som att om man läser på Åh så blir man en del av den stora Åh-familjen och gemenskapen som delas av alla tidigare konfirmander som har läst här. Konfirmanden omges av en positiv, välkomnande och trygg atmosfär.

Vi har också en ”speltant” eller ”spelfarbror” i varje släkt. Vi satsar mycket på lovsång och musik. Under de två första lägren har vi också faddrar, som är före detta konfirmander. Faddrarna finns med som förebedjare och extra stöd för konfirmanderna. Även faddrarna får tid och möjlighet att utvecklas i sin kristna tro. Faddrarna tillför något alldeles extra! De får varje konfirmand att känna sig välkommen och sedd.

Under 2020 erbjuder vi två släkter:

Göran-släkten
Präst: Göran Olofsson, Åh Stifts- och Konferensgård
Tel: 070-250 51 47
E-post: goran.olofsson@svenskakyrkan.se
Läsperioder: 12 – 16 februari, 9 – 13 april och 25 juni – 14 juli.
Konfirmationsdag: tisdagen den 14 juli

Louise-släkten
Präst: Louise Sjölund, Lundby församling, Göteborg
Tel: 073-773 11 36
E-post: louise.sjolund@svenskakyrkan.se
Läsperioder: 19 – 23 februari, 4 – 8 april och 18 juni – 7 juli
Konfirmationsdag: tisdagen den 7 juli

Har du inte varit på Åh tidigare och funderar på att bli konfirmand hos oss, är du och din familj självklart välkomna att besöka oss. Vi firar högmässa klockan 11.00 på söndagar, vilket är ett bra tillfälle att komma.

Konfirmationsavgift
Konfirmationsavgiften, efter clearing bidraget har dragits bort, är 12.500kr.  Avgiften är uppdelad på tre delbetalningar, den första är anmälningsavgiften 1.500kr som betalas in när du har fått besked om plats i en av våra konfirmandgrupper (återbetalas ej vid avbokning).  Den andra delbetalningen på 5.500kr betalas innan första lägret och den tredje delbetalningen på 5.500kr skall vara oss tillhanda innan sommarlägret. Mer information om detta samt faktura kommer i god tid innan första lägret.

Anmälan 
Anmälan till konfirmationsundervisningen sker senast den 31 augusti 2019. Använd anmälningsformuläret här under. I formuläret fyller du i vilken av släkterna (Göran eller Louise) som du önskar som första val. Vi går i tur ordning, så anmäl dig tidigt. Ungdomar från hela landet och utlandssvenskar är alla välkomna att anmäla sig.

Läs vår GDPR policy här…

Konfirmationsanmälan för 2020

Godkänn GDPR policy här under:
JaNej

Välj släkt:
Göran-släktenLouise-släkten

Den blivande konfirmandens namn:

Gatuadress:

Postnummer, ort:

Den blivande konfirmandens telefon (ej obligatoriskt):

Den blivande konfirmandens e-post (ej obligatoriskt):

Församling:

Personnummer (10 siffror):

Årskurs (Vårterminen 2019):

Döpt?:
JaNej

Specialkost:
JaNej

Om ja, fyll i din specialkost här:

Annat som Åh behöver veta såsom allergier/handikapp osv:
JaNej

Om ja, fyll i övrig information här:

Målsmans kontaktuppgifter:

Målsmans namn:

Målsmans telefon:

Målsmans e-postadress:

Fler kontaktpersoner, fyll i uppgifterna här: